Åpningstider:

Spiseriet Øvre Verket er sommeråpent fra 01.mai. Frem til den er vi åpent til grupper/selskap med forhandbestilling. I tillegg er det mye som skjer i vårprogrammet (se facebookside spiseriet på øvre verket)

ADRESSE

 

Øvre Verket

3830 Ulefoss   

 

mail:spiserietovreverket@gmail.com

 

tlf. 99164073

 

FINN OSS

2015 Spiseriet Øvre Verket Proudly created with Wix.com

møtelokaler
selskap

Trenger dere lokale til barnedåp, konfirmasjon, bryllup, begravelse eller andre former for tilstelninger? Vi kan tilby det meste for dit arrangement. Lokalene passer til alt fra 10 til 75 gjester. Vår kjøkkensjef har flere års erfaring fra forskjellige kjøkken rundt om i Europa og kan tilby alt fra buffet til 7 retters middag. Vi strekker oss til det ytterste for å gi dere den optimale opplevelsen i intime atmosfære, vi er fleksible og i tilleg til å ha alle rettigheter så kan vi og være behjelpelige med live musikk.

Kontakt oss for mer info!

For 10 til 50 personer kan vi tilby lukkede møtelokaler med det dere trenger av materiale og teknologi. Vi har lerret og projektor, tavler og selvfølgelig trådløst nett. Vi tilbereder det det trenger fra frokost, lunsj og middag. Kom med ønsker og vi skal gjøre vårt ytterste for å opfylle det.

aktiviteter program
møtelokaler
Spiseriet Øvre Verket

 Spiseriet Øvre Verket er sommeråpent fra 1.Mai. Frem til det er vi åpent til grupper/selskap på forhandsbestilling. I tillegg er det mye som skjer i vårprogrammet :-)

Vi holder på å lage vårprogramm,
vi legger den ut her når den
er ferdig!
DSC_3226aaland